Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició 'Pintem la Diversitat' Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional
Cursos ‘Artíva’t - Ensona’t’ per a joves
Escola de Salut
Sala Estudi Nocturn
Exposició 'Plein Air, Capturant el Canvi' de María José Escuder
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Activitats i tallers Gent Gran Activa
ACTUALITAT
La Ciutat
Cerdanyola acollirà la III edició de la Jornada de Finançament de la Ciència i la Innovació Social el 29 de novembre al Museu d'Art. Per aquest motiu el president de l'Institut per a la Promoció de la Ciència i la Investigació i president del comitè científic, Pere Gascón, el Secretari de l'Institut per a la Promoció de la Ciència i la Investigació, Jaume Boltà, i el membre del comitè organitzador, Manuel Murillo, han presentat la Jornada a l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i al tinent d’alcalde en l’Àrea d’Economia i Serveis Generals, Íñigo Garcia de Enterria.
L’alcalde i el regidor s’han mostrat convençuts que la Investigació i la Ciència són el motor del progrés de la societat, però tot i així cada dia resulta més difícil aconseguir recursos econòmics pel seu finançament. Per aquest motiu Cerdanyola del Vallès acollirà un any més la Jornada de Finançament de la Ciència i la Innovació Social (FCIS), on científics i les principals institucions i centres d'R+D+i de l'Estat espanyol i Catalunya assistiran als debats i ponències.
El lema de la III Jornada FCIS és El nou paper de l'Economia col·laborativa en el finançament de la Ciència i la Recerca. La primera jornada va estar dedicada a Les Vies complementàries de Finançament de la Ciència i la segona edició es va centrar en Les Millors pràctiques per al finançament de la ciència i el treball col·laboratiu.
Durant la tercera edició de la Jornada tindrà un pes important la reflexió, l'exploració i l'aprenentatge de les noves iniciatives i propostes sobre l'Economia Col·laborativa i sobre si és una alternativa eficaç a l'escassetat de recursos i a la precarietat i retallades que els científics i les seves institucions estan patint en l'última dècada.
La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut per a la Promoció de la Ciència i la Investigació (IPCI).
Cerdanyola del Vallès compta en l’actualitat amb algunes de les infraestructures científiques més importants del país, com són la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, el Sincrotrò ALBA i el Parc Tecnològic del Vallès.
Tornar al llistat de noticies