Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Exposició 'Pintem la Diversitat' Dia Internacional de les Persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional
Cursos ‘Artíva’t - Ensona’t’ per a joves
Escola de Salut
Sala Estudi Nocturn
Exposició 'Plein Air, Capturant el Canvi' de María José Escuder
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Activitats i tallers Gent Gran Activa
ACTUALITAT
La Ciutat
Es repartiran cordons amb els colors de l’arc de Sant Martí i es convida a clubs esportius i a la ciutadania a que se’ls posi, fer-se una fotografia, en grup o individual, i pujar-la a les xarxes socials amb el hastag #CerdanyolaStopHomofòbia.
L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès impulsa la campanya #Cerdanyola StopHomofobia. Es tracta d’una campanya preventiva de sensibilització amb l’objectiu de visualitzar i normalitzar la diversitat afectiva-sexual i que es durà a terme a les poblacions que formen part de la recent creada xarxa de municipis LGTBIQ (Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Gramanet, Barcelona i Cerdanyola del Vallès).
#CerdanyolaStopHomofòbia anima a posar-se uns cordons amb els colors de l’arc de Sant Martí, fer-se una fotografia i compartir-la a les xarxes socials amb el hastag indicat. Especialment es vol convidar a sumar-se a l’acte a les persones participants en activitats i competicions esportives que es disputin entre el 16 i el 22 de maig.
Les persones que vulguin participar en la campanya poden recollir els cordons al Centre d’Informació, Atenció i Recursos per a Dones (CIARD) La Caseta (carrer de les Belles Arts, 19). En el cas dels clubs esportius que vulguin sumar-se a la campanya ho hauran de fer a través del Servei d’Esports (PEM Guiera, avinguda de Guiera, 6) demanant el número de cordons que necessitin. Els cordons van acompanyats d’una targeta explicativa del sentit de l’acció i un telèfon de referència per aquelles persones que necessitin informació i atenció.
El Dia Internacional contra l’Homofòbia i Transfòbia se celebra cada 17 de maig en commemoració d’aquest dia del 1990 quan l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals. No obstant les desigualtats i els perjudicis a les que s’enfronten les persones homosexuals i transsexuals perduren. L’Ajuntament de Cerdanyola se suma a aquesta commemoració perquè vol eradicar l’homofòbia doncs la igualtat és un principi innegociable de la ciutadania.
Tornar al llistat de noticies