Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Dia Internacional de les persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
La regidora de Cooperació i Solidaritat, Carme Arché ha rebut a Maria Cárdenas, Oriol Cuadrado i Francesca Badesa, tres joves de Cerdanyola i Ripollet estudiants d’art dramàtic al Teatre eòlia de Barcelona i becats per la Fundació Breaking Walls per a participar en una trobada internacional.
Els tres joves, becats per la fundació neoyorkina Breaking Walls, han participat en la trobada internacional i artística que la fundació organitza anualment, i que aquest any s’ha celebrat a Tànger. Breaking Walls dona suport als joves, que esdevindran artistes creatius i líders empàtics i que faran avançar activament la transformació personal i el canvi social en les seves comunitats d'origen i en el món.
La Maria Cárdenas, l’Oriol Cuadrado i la Francesca Badesa han explicat a la regidora que durant dues setmanes han viscut una convivència inclusiva amb 30 joves de diferents religions, orientació sexual, cultures i països (Estats Units, Brasil, Jamaica, Palestina, Xile, Ciudad del Cabo, Alemanya i Polònia). Han estat quinze dies intensius en els quals, mitjançant l’escriptura creativa i l’exploració teatral, han reflexionat sobre tòpics com ara la inclusió, el pacifisme, l’empatia, l’acceptació, la cura de la terra i el canvi climàtic.
Els tres joves també han transmès durant la reunió la seva gran passió pel teatre i el treball en l’àmbit social i han manifestat el seu desig de donar continuïtat al projecte i desenvolupar els coneixements adquirits durant la seva estada a Tànger. Carme Arché ha manifestat el seu interès en engegar un projecte de teatre social al municipi, amb la col·laboració dels tres joves i de la Fundació Breaking Walls.
Un dels eixos de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació és l’Educació per la Justícia Global, la seva finalitat és promoure una consciència crítica envers les causes que generen les desigualtats i conflictes arreu del món.
Fotografia dels tres joves durant la seva beca a Tànger
Tornar al llistat de noticies