Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
9è concurs de Microrelats del Barri de Canaletes
Converses LGTBI a través del cinema
Exposició 'Somhistòria. Dones de la revolució francesa'
Escola de Salut de Cerdanyola
Exposició 'Manuel Cano de Castro. Un noucentista esborrat '
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 24 de febrer i el 5 de març, una vintena de restaurants de la ciutat oferiran diferents plats cuinats amb bacallà en el seu menú i carta.
La Setmana del Bacallà de Cerdanyola arriba a la seva onzena edició i ho fa amb la participació de 20 restaurants. Tots ells, entre el 24 de febrer i el 5 de març, inclouran en el seu menú i carta diferents plats a on l'ingredient principal serà el bacallà, producte de temporada.
Els restaurants que hi participaran en aquesta edició són: El Racó de la Plaça, Cap i Cua, El Tapeo, Los Abetos, Malagrapa, Pizzeria Via Cana, Can Vidal 3, Restaurant Grau, Tast & Gust, Cinnamon, Can Valldaura, El Viejo Roble, Papitu Restaurant, Ca l’Enric, Pizzeria Sole Rossonero, Tanino, Piropo, El Bon Àpat, El Petit Sardà i Cal Pinxo.
Díptic 11a Setmana del Bacallà
Tornar al llistat de noticies