Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Dia Internacional de les persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
Coincidint amb dates amb el Festival Internacional Blues de Cerdanyola, el Tast de Cuina Mediterrània se celebrarà el 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre
Després de dos anys d’aturada forçosa per la pandèmia, el Tast de Cuina Mediterrània retornarà a la plaça de l’Abat Oliba el 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre i ho farà amb una quinzena de bars/restaurants que oferiran el millor del seu repertori culinari. El divendres 30 de setembre i dissabte 1 d’octubre el format serà nocturn de 20h a 23h, amb una desena de propostes per degustar la millor cuina mediterrània de Cerdanyola, tast de vins i l’actuació de Memphis Train el dissabte i de Mr Dynamite James Brown Experience el dissabte. Els concerts començaran a les 21h i l’escenari estarà instal·lat a la plaça de Francesc Layret.
El diumenge 1 d’octubre serà el moment del vermut mediterrani que oferiran els 8 establiments participants d’11h a 15:30h. Tornarà a haver tast de vins i s’oferirà el taller Brotxeta saludable amb fruites; un al matí i un altre a la tarda, quan serà el moment del Berenar del Tast entre les 17h i les 20:30h. Les actuacions del diumenge seran a càrrec de Lindy Hoppers a les 12h i de Lisa Bluesy & The Black Cats Souls a les 18h.
La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, es mostra molt satisfeta de poder recuperar el Tast de Cuina Mediterrània i més després dels “dos anys difícils i complicats per a l’hostaleria”. Arché destaca “l’esperit i esforç del gremi” i fa una crida a la participació ciutadana.
D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional de Cerdanyola del Gremi d’Hostaleria i responsable del restaurant Los Abetos, explica que totes les degustacions que s’oferiran al recinte de la plaça de l’abat Oliba seran de format degustació. L’objectiu, indica, és que el públic roti per diferents parades dels restaurants i tasti així diferents creacions de diversos cuiners/es i no es quedi només en un estand. Castro creu que el pública està garantit i els restauradors i restauradores estan preparats per “donar batalla”.
El sistema per poder degustar les diferents propostes gastronòmiques serà mitjançant tiquets que es podran comprar a les guixetes. Aquest any, les degustacions tindran un preu de 3, 4 o 5 euros i les begudes de 2 euros.
Establiments participants al IV Tast de Cuina Mediterrània
Cartell IV Tast de Cuina Mediterrània
Tornar al llistat de noticies