Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Ruta de pessebres a Cerdanyola
Dia Internacional de les persones amb disCapacitat/Diversitat Funcional
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
L’exposició Què mengem avui? és una mostra que ens vol fer reflexionar sobre la manera com triem els aliments que consumim, que ens adonem que no és una tria casual, que és el resultat d’un cúmul de factors personals i mediambientals que es van sedimentant en la nostra memòria. L’exposició ha estat comissariada per l’antropòloga Agnès Vilamajor i la cuinera Ada Perellada, que aquest dia ens farà una visita guiada.
L’exposició tindrà un espai especial fet a partir del fons del Museu d’Història i dedicat a un dels recipients més importants de la cuina des de la prehistòria al segle XXI: l’Olla.
La mostra es podrà veure fins al 10 de juliol.
Lloc: Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver (carrer de València, 19)Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del VallèsCol·laboren: Diputació de Barcelona, CRAC i Consorci del Parc de Collserola.
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats