Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Parc de Nadal
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Exposició solidària a benefici de l'Associació ADIA
Trenet de Nadal
Una Nit d'Il·lusió per a Tothom
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
ACTUALITAT
La Ciutat
Del 29/10/2021 al 07/11/2021
Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. Les jornades es faran del 29 d'octubre al 7 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Enguany els restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Hora: Horaris dels restaurants participantsLloc: Vegeu díptic informatiuOrganitza: Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Díptic informatiu XV Jornades Gastronòmiques del Bolet 2021
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats