Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Parc de Nadal
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Exposició solidària a benefici de l'Associació ADIA
Trenet de Nadal
Una Nit d'Il·lusió per a Tothom
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
ACTUALITAT
La Ciutat
Les jornades es proposen a la ciutadania per maridar la llarga tradició boletaire de la ciutat amb la creativitat dels restauradors locals. Enguany els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte. Les jornades gastronòmiques es faran del 28 d'octubre al 6 de novembre. Aquests dies els restaurants oferiran a qui vulgui els plats cuinats amb bolets. En aquest sentit l’organització proposa a la població de la ciutat i d’arreu visitin els restaurants de la ciutat, es deixin aconsellar i gaudeixin de les menges més exquisides cuinades amb bolets.
Enguany els 16 restaurants que participen a les jornades són: Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, BlaBlaBleo Restaurant, Ca l’Enric, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Shapó, Tast & Gust, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.
Hora: Horaris dels restaurants participantsLloc: Vegeu díptic informatiuOrganitza: Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès
Díptic informatiu XV Jornades Gastronòmiques del Bolet 2022
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats