Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Cafè amb lletres amb Joan-Ramon Laporte
Empíric, Festival de Literatura i Ciència
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
Se celebraran entre l’1 i l’11 de novembre amb la participació de 13 restaurants de Cerdanyola. Durant aquests dies, inclouran en la seva oferta un plat del menú i 5 plats de la carta amb els bolets com a protagonistes.
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva XIV edició plenament consolidades en el món gastronòmic local. Fins a 13 restaurants participaran entre l’1 i l’11 de novembre en aquesta iniciativa que sempre té molt bona acollida per part dels professionals i també de la clientela. Les jornades engloben una setmana i dos caps de setmana, el segon d’ells coincidint amb la Festa de Sant Martí. Durant aquests dies, els restaurants participants inclouran en el seu menú un mínim d’un plat cuinat amb bolets i a més a la carta es podrà escollir entre un mínim de cinc plats amb els bolets com a ingredient estrella. Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, ha destacat durant la presentació de les Jornades la qualitat i diversitat de gustos dels bolets i també la seva versatilitat alhora de cuinar-los. Castro també ha afegit que la pluja d’aquests dies ha creat les condicions òptimes per a que es facin bolets i que durant les Jornades Gastronòmiques serà el seu moment àlgid de la temporada.
La regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, s’ha mostrat molt contenta de la feina que realitzen els i les restauradores de Cerdanyola organitzant cites com les Jornades Gastronòmiques del Bolet i ha destacat l’alta participació de restaurants locals.
Restaurants que participen a les 14es Jornades Gastronòmiques del Bolet:
Tornar al llistat de noticies