Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
Totes les activitats programades al Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver van tenir un gran èxit de participació.
Durant el cap de setmana del 6 i 7 d'octubre, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver va celebrar el Cap de Setmana Ibèric amb activitats centrades en l'aigua com a fil conductor. Tot i les dificultats provocades per les obres que s'estan fent al jaciment arqueològic i la previsió de pluges de diumenge, les activitats programades van tenir molt bona acceptació, superant la participació dels darrers anys. Durant el cap de setmana van passar pel museu i poblat gairebé 350 persones.
Prop d'un centenar d'infants van omplir el jaciment del Poblat Ibèric de Ca n'Oliver el diumenge al matí i van poder descobrir com els ibers treballaven l'espart, transportaven líquids, tenyien la seva roba o es feien la vaixella amb fang. Paral·lelament als tallers, es va realitzar una visita guiada a càrrec del director del museu que va permetre a les persones participants conèixer amb més detall com era el Poblat de ca n'Oliver.
El dissabte, la visita oferida va ser teatralitzada i protagonitzada per en Bilos i la Betinin, que van explicar a les persones assistents que feien els ibers amb l'aigua. La visita va finalitzar amb un tast d'infusions naturals. La jornada es va completar a la tarda amb la xerrada-taller d'aigües i d'olis sagrats.
Les activitats del Cap de Setmana Ibèric van ser organitzades pel Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver i el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola (CRAC). A més, el diumenge hi va col·laborar una desena de persones voluntàries que es va encarregar de dirigir algunes de les activitats.
Tornar al llistat de noticies