Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Empíric, Festival de Literatura i Ciència
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
El VI Tast de Cuina Mediterrània se celebrarà a la plaça Abat Oliba el 27, 28 i 29 de setembre amb una àmplia representació de la restauració local
El Tast de Cuina Mediterrània reunirà a la plaça Abat Oliba una vintena de restauradors locals que mostraran la seva oferta gastronòmica durant el 27, 28 i 29 de setembre. Com és habitual, el divendres i dissabte el tast es farà en horari de sopar i el diumenge serà el torn del vermut i el berenar. Els àpats tornaran a gaudir de música en directe i el diumenge 29 de setembre també s’organitzaran dos tallers familiars i una classe magistral de cuina.
L’alcalde, Carlos Cordón, convida la ciutadania a participar un any més de l’esdeveniment culinari i agraeix al gremi la seva implicació i treball. L’alcalde destaca que el Tast de Cuina “és un esdeveniment que mobilitza a molta gent i és beneficiós per a tota la ciutat”. La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, defineix el Tast de Cuina com “el gran aparador de l’hostaleria de Cerdanyola i un referent al Vallès”. Padilla també agreix l’esforç i dedicació de tothom que treballa per fer possible el Tast.
Enguany, el Tast bat el rècord d’establiments amb un total de 19 durant el cap de setmana. D’aquests setze ho faran el divendres i dissabte. El diumenge repetiran 11 d’ells i s’afegiran tres nous al vermut i berenar. Per encabir tots els establiments i també millorar la circulació del públic, el Tast de Cuina guanyarà l’espai del passeig Cordelles, que es mantindrà tancat al trànsit.
Antonio Castro, membre de la junta directiva del Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental i Barcelonès, creu que el Tast “és un esdeveniment molt consolidat si tenim en compte que el seu predecessor ja va ser la Mostra de Cuina”. Per a Castro, Cerdanyola és una ciutat que li agrada gaudir d’activitats a l’aire lliure i això es fa nota en l’afluència de públic durant tot el cap de setmana. Mònica Lozano, membre de la junta directiva del Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental i Barcelonès, destaca que “per als restauradors suposa molta feina participar en el Tast, però també és una molt bona oportunitat per donar-se a conèixer”.
El funcionament serà el mateix que en edicions anteriors. Hi haurà tres taquilles (una més que fins ara) a on es podran comprar tiquets pel valor de 3, 4 i 5 euros per al menjar i 2 euros les begudes. Antoni Castro explica que “hem volgut mantenir preus populars tot i que la matèria primera s’ha encarit”.
Programació del Tast de Cuina Mediterrània 2024
Divendres 27 de setembre
De 20 a 23 h Degustació de Cuina Mediterrània
20 h Concert Dj Lola Bike
Dissabte 28 de setembre
21 h Concert Sweet Little Swing
Diumenge 29 de setembre
d’11 a 15:30 h Vermut del Tast
d’11:30 a 13 h Taller familiar Color i sabor Masterclass de cuina Un clàssic reinventat
12 h Concert Jukebox
de 17 a 20 h Berenar del Tast
de 17:30 a 19 h Taller familiar Tomàquet que no és tomàquet
18 h Actuació 2Menvoices
Els establiments participants al VI Tast de Cuina Mediterrània són: Autèntic Cerdanyola, Bar Alaska, Bodeha Oddvar, Braseria Al Punto, Ca l’Enric, Capicua Restaurant, Chocoletters, Dulce Terapia, El Racó de la Plaça, Frankfurt Hessen, Geta Taberna, Informal, La Encantadora, La Galindeta, La Pizarrita de Juanlu, Restaurant Els Cargols, Restaurant Los Abetos, Taco Taco i Tempo di Vino.
Tornar al llistat de noticies