Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
L'estiu és gran. El club de l'ingeni
L'estiu és gran 2024
Exposició Nazario i acció artística - Dia Internacional per a l'Alliberament LGTBI 2024
Exposició Acció artística Senyals de diversitat - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
Exposició dels XXV anys de Fantosfreak
Miratges contemporanis: Roberta Marrero
Cerdanyola Menuda 2024
Refugis climàtics a Cerdanyola
Exposició 'Finestres'
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de verd del 27 de setembre al 3 d’octubre per conscienciar de la problemàtica al voltant del malbaratament d’aliments
Entre el 27 de setembre i l’3 d’octubre se celebrarà la IV Setmana Contra el Malbaratament Alimentari, coordinada per l’AECOC (Associación de Empreses del Gran Consumo). Enguany l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha sumat a la seva commemoració juntament amb els mercats municipals, l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès. Entre tots es vol lluitar contra el malbaratament alimentari sensibilitzant a tots els agents econòmics i socials sobre aquesta problemàtica i posant en valor els aliments i la importància d’aprofitar-los per evitar que s’acabin malbaratant i es converteixin en residus.
Durant el 2020 es va aconseguir reduir un 0,4% la taxa de malbaratament d’aliments a Espanya, però tot i així se segueixen llençant 7,7 milions de tones de menjar cada any.
Davant aquesta problemàtica, l’Ajuntament de Cerdanyola se sumarà a la marea verda contra el malbaratament alimentari il·luminant la seva façana de color verd coincidint durant la setmana del 27 de setembre. Amb aquesta acció es vol sensibilitzar i involucrar a la població en la lluita contra la pèrdua d’aliments.
A més, des de les xarxes socials de l’Ajuntament es difondran els missatges de sensibilització de la campanya animant a redescobrir el valor dels aliments i fer un bon us d’ells. També, des de les mateixes xarxes socials es farà una crida perquè qui ho desitgi comparteixi receptes, consells i/o accions de bones pràctiques en l’aprofitament d’aliments amb l’etiqueta #JoAprofito i es farà un recull de les publicacions.
Tornar al llistat de noticies