Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
Tretze restaurants i sis bars de la ciutat oferiran el I Tast de Cuina mediterrània el 29 i 30 de setembre i l'1 d'octubre. El divendres i dissabte el format serà de vespre-nit i el diumenge serà el torn del vermut. Els tres dies es farà a la plaça de l'Abat Oliba.
La tradicional Mostra de Cuina de la Festa Major del Roser de Maig deixa pas al Tast de Cuina Mediterrània, una iniciativa que espera convertir-se també en tradició a la ciutat. Amb la cuina mediterrània com a eix principal, els restauradors de Cerdanyola oferiran un tast dels seus plats i creacions. El divendres 29 i el dissabte 30 de setembre, l'oferta serà de vespre-nit amb un gran assortiment de plats entre les 20h i les 23h. El diumenge, serà el moment de recuperar el tradicional vermut i seran sis bars de la ciutat els que oferiran el seu repertori de tapes.
El sistema de compra serà mitjançant tiquets al preu de 3 i 4 euros els plats i de 1,5 euros les begudes. Els tiquets s'hauran de comprar a les guixetes i després descanviar pels plats desitjats en els establiments escollits. Contxi Haro, regidora de Promoció Econòmica, explica que "la idea és que es puguin escollir diversos plats i descobrir l'oferta gastronòmica dels restaurants que hi participen". Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d'Hosteleria del Vallès Occidental, es mostra optimista davant la nova iniciativa i augura que serà un èxit "si el temps ens acompanya".
A més, la coincidència en dates amb el Festival Internacional de Blues, farà possible que durant la nit del dissabte el Tast de Cuina compti amb música en directe amb l'actuació de Bone Jam y The Dry River Stompers, a les 20h. Durant el vermut del diumenge la música serà de The Kissing Bandit y Wax & Boogie Rhythm Combo, a partir de les 12h.
Restauradors participants el divendres i dissabte: Abetos, Alaska, Al Tapeo, Ca l'Enric, Cal Pepito, Cap i Cua, Cinamon, El Racó, Malagrapa, Oddvar, Tartat Tartar, Viejo Roble i Santa Mònica. Els bars que oferiran el vermut són Ca l'Enric, Cal Pinxo, El Solidari, La Guindilla, Tempo Di Vino i Antiga Teteria.
Cartell I Tast de Cuina Mediterrània
Flyer I Tast de Cuina Mediterrània
Tornar al llistat de noticies