Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Escola de Salut
Sala Estudi Nocturn
Exposició 'Plein Air, Capturant el Canvi' de María José Escuder
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
Exposició 'Manuel Cano de Castro. Un noucentista esborrat '
Activitats i tallers Gent Gran Activa
ACTUALITAT
La Ciutat
La Xarxa d'Innovació Social del Vallès Occidental ha lliurat aquest matí els premis als quatre guanyadors de l'edició d'enguany del concurs d'Idees Innovadores
El projectes plantegen el repte de generar ocupació mitjançant activitats d'impacte social
El projecte 'Càtering social: menjar bo i just' de l'Associació d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola del Vallès ha estat un dels distingits aquest matí en el marc de la 4ª edició del concurs d'Idees Innovadores. L'acte de lliurament dels premis s'ha fet al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta de Sabadell, organitzat pel Consell Comarcal de Vallès Occidental. L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, i la regidora de Promoció Econòmica i Treball, Contxi Haro, han acompanyat a la delegació de l'Associació d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola.
Escolà i Haro han felicitat a la delegació de l'Associació d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola del Vallès pel projecte guanyador, al temps que els han ofert els recursos que ofereix l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica.
Què és 'Càtering social: menjar bo i just'
Es tracta d'un projecte que consisteix en oferir menjars equilibrats, tant pel que fa la dieta com el preu, a aquella part de la població que té dificultats per fer front a les seves necessitats diaries. La seva idea és oferir també serveis a empreses, entitats i escoles i constituir-se com a cooperativa de treball.
Per dur-lo endavant rebran 2.500€ d'aportació econòmica per tal que puguin invertir en el seu projecte i convertir-lo en un model de negoci. També comptaran amb deu hores d'assessorament personalitzat per part d'una consultora externa. D'altra banda, tant els premiats com els finalistes comptaran amb el suport del Consell Comarcal per promocionar i fer difusió dels projectes a través de la Xarxa d'Innovació Social.
'Càtering social: menjar bo i just' ha estat un dels projectes guardonats, junt amb 'Arte Paliativo', 'Bicinity Eco-lògic' i 'Resident Odontologia'.
Presentació del projecte de l'Associació d'Aturats de Ripollet i Cerdanyola (foto)
Xarxa d'Innovació Social del Vallès (web)
Tornar al llistat de noticies