Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Dijous de Cinefòrum per a la Gent Gran
Empíric, Festival de Literatura i Ciència
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
El Parc Zam de Santa Coloma de Gramenet va acollir ahir la primera de les dues jornades previstes per tancar el cicle de passejades per a la Gent Gran
Cerdanyola va participar ahir en la primera de les dues festes que enguany acomiaden el cicle de passejades per a la gent gran i en les que enguany han participat 84. Les persones participants de Cerdanyola han pogut realitzar fins a quatre passejades als municipis de Corbera de Llobregat, Vilobí, Mediona i també Cerdanyola, a on la cita va ser el 6 d’abril i va transcórrer per camins amples i accessibles del parc de Collserola.
L’alcalde, Carlos Cordón, i el regidor d’Esports, Óscar Pons, van acompanyar ahir al grup de Cerdanyola durant el dinar de germanor i també van participar al lliurament de diplomes. Durant la jornada les persones participants també han pogut fer una caminada organitzada i activitats dirigides per a mantenir-se actives i fer esport.
El Cicle de passejades per a la gent gran és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001 amb la voluntat de promoure l'intercanvi entre diferents municipis oferint la possibilitat, a les persones grans, de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya. En essència, l’objectiu principal és promoure i dinamitzar l’activitat física i l’exercici entre les persones grans com a eina per millorar la salut i afavorir les relacions interpersonals, a més de donar a conèixer els territoris de la província.
Els municipis participants es distribueixen cada temporada en grups de quatre municipis i, realitzen un total de quatre “trobades o intercanvis” per temporada, de tal manera que cadascun d’ells fa d’amfitrió de la passejada que li toca organitzar en el seu entorn municipal. En aquests intercanvis se segueixen itineraris proposats pels propis responsables municipals, amb l’assessorament tècnic de la Diputació, que acaba validant les diferents propostes.
Tornar al llistat de noticies