Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Empíric, Festival de Literatura i Ciència
25N Exposició 'Destí Igualtat'
25N Dia Internacional contra les Violències Masclistes
XIII Tardor Solidària. Tots els mons al MAC
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
Exposició Acció artística 'Senyals de diversitat' - Dia Internacional per l'Alliberament LGTBI 2024
'Miratges contemporanis' de Roberta Marrero
Exposició 'I tu? Què has fet per la victòria? Cerdanyola, un lloc de refugi'
ACTUALITAT
La Ciutat
15 restaurants de la ciutat participaran a les jornades, que se celebraran del 26 d'octubre al 4 de novembre. Tots ells oferiran un plat al menú i cinc plats de la carta amb els bolets com a protagonistes.
Les Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben enguany a la seva tretzena edició i ho fan com una cita plenament consolidada en el món gastronòmic local. Aquest any són 15 els restaurants que hi participen i que convertiran el bolet en ingredient estrella dels seus menús i cartes entre el 26 d'octubre i el 4 de novembre.
Antoni Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d'Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, explicava durant la presentació de les jornades que un dels objectius dels restauradors és convertir els bolets en els protagonistes del plat i deixar de banda la creença que només serveixen per a acompanyar. Castro també explicava que «aquesta serà una bona temporada de bolets. Va començar molt bé, s'ha aturat un parell de setmanes però les pluges d'aquests dies fan preveure que millorarà molt». I afegia que «les 7 o 8 varietats que es poden trobar actualment, augmentaran durant les properes setmanes».
La regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, agraïa als restauradors participants el seu esforç per canviar la carta durant els dies de les jornades i convidava a la ciutadania a visitar els restaurants de la ciutat i gaudir dels plats elaborats amb bolets. Haro també destacava el doble objectiu de les jornades gastronòmiques del bolet; d'una banda els restaurants donen a conèixer la seva oferta i d'una altra, els restauradors reivindiquen els productes de la terra, l'estil de vida i cultura mediterrània, el producte fresc i de proximitat.
Restaurants que participen a les 13nes Jornades Gastronòmiques del Bolet
Fullet informatiu de les Jornades del Bolet
Cartell Jornades del Bolet
Fotografia presentació Jornades del Bolet
Tornar al llistat de noticies