Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Concert de Nadal de l'OCC
Parc de Nadal
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
1a Exposició de pessebres de Cerdanyola
Exposició solidària a benefici de l'Associació ADIA
Una Nit d'Il·lusió per a Tothom
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Al Vallès, som gent de vinya'
ACTUALITAT
La Ciutat
Entre el 21 de febrer i l’1 de març, 19 restaurants de la ciutat celebraran la Setmana del Bacallà coincidint amb la temporada alta d’aquest producte.
El Mercat Municipal de Les Fontetes ha estat l’escenari escollit per presentar la Setmana del Bacallà, que es durà a tema entre el divendres 21 de febrer i el diumenge 1 de març a 19 restaurants de la ciutat. Tots ells, durant aquests dies, oferiran 1 plat fets amb bacallà al seu menú diari i 5 més a la seva carta. Carme Arché, regidora de Promoció Econòmica, ha agraït la implicació i esforç de la restauració local en la Setmana del Bacallà i ha destacat "la sort i fortuna de la clientela per poder gaudir dels seus plats". D’altra banda, Antonio Castro, president de la Junta Poblacional del Gremi d’Hosteleria del Vallès Occidental i Barcelonès, ha recordat la història del bacallà "poc valorat durant molts anys i que ara s’ha convertit en un producte molt versàtil i culinàriament molt interessant perquè permet fer una gran varietat de plats". A més, Castro senyala la coincidència de la setmana amb la temporada alta del bacallà Skrei, considerat el millor del món.
Els restaurants que participen en l’edició d’aquest anys són: Bar Alaska, Bar Grau, Ca l’Enric, Cafeteria Cheer, Cap i Cua, Casa Andreu 1, Casa Andreu 2, Cinnamon, El Pinar, El Racó de la Plaça, Els Cargols, Malagrapa, Oddvar, Piropo, Restaurant Los Abetos, Tanino, Taps i Tapes, Masia Tito Carlos i Tocat de l’Olla.
Novetats
Enguany, s’han sumat a la Setmana del Bacallà els mercats municipals. El de Serraperera oferirà, el divendres 28 de febrer, un taller de cuina tradicional del bacallà a càrrec de Montse Torregrossa. I el de Les Fontetes organitza, el dissabte 7 de març, un concurs de receptes de cuina de bacallà. Per participar caldrà haver comprat els productes de la recepta al mercat i els premis seran cinc vals de compra i/o sopars als restaurants que participen a la Setmana del Bacallà.
A més, la Biblioteca Central, acollirà l’exposició bibliogràfica ‘La cuina del bacallà’ entre el 24 de febrer i el 14 de març.
Cartell Setmana del Bacallà 2020
Díptic de la Setmana del Bacallà 2020
Tornar al llistat de noticies