Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Grup de conversa en anglès
Club de lectura fàcil 'Jane Eyre'
Converses LGTBI a través del cinema
Concurs fotogràfic '50è Aplec de la Sardana a Cerdanyola'
Puja a l'escenari de la Festa Major
Somhistòria. Acció en lila
Dia Internacional de les Dones 2025
Escola de Salut
Exposició 'Manuel Cano de Castro. Un noucentista esborrat '
ACTUALITAT
La Ciutat
Text i direcció: Cristina Clemente i Marc Angelet; Interpretació: Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Laura Porta; Durada: 80min
En Toni Roca fa més de deu anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. Hi ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Tres nous alumnes s’han apuntat al curs d’enguany, amb interessos, voluntats i moments vitals totalment diferents. Volen aprendre a fer pa, però el mètode parteix d’una simple i estranya premissa: “Per fer un bon pa, no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc, per fer un bon pa, cal estar bé amb un mateix: som el pa que fem”. Així de simple. Una crosta poc cruixent pot ser sinònim de problemes laborals, una molla massa densa segurament és indicatiu d’una crisi de parella, un pa insuls només pot ser producte d’una vida sexual insatisfactòria. Si vols fer bon pa, has d’arreglar allò que a la teva vida no funciona. I el curs garanteix que, després d’aquestes sessions, l’alumne en sortirà fent un pa excel·lent. El sistema d’aprenentatge és molt heterodox. Els alumnes fan molt més que amassar o controlar la temperatura del forn: es confessen, ploren, riuen, criden i s’alliberen. Les millores en el pa -i en la vida- es fan evidents de seguida.
Venda d'entrades a www.cerdanyola.cat/teatre
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats