Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Cursos ‘Artíva’t - Ensona’t’ per a joves
Escola de Salut
Sala Estudi Nocturn
Exposició 'Plein Air, Capturant el Canvi' de María José Escuder
Convocatòria dels Premis Literaris 2025
Exposició 'Manuel Cano de Castro. Un noucentista esborrat '
Activitats i tallers Gent Gran Activa
ACTUALITAT
La Ciutat
Dalí tenia una especial preferència per alguns dels plats mariners més característics de la costa. Moltes d'aquestes receptes formen part d'aquest repertori típicament surrealista que són els plats de 'mar i muntanya', els més originals que ha produït la cuina catalana i base de la creativitat de cuiners universals com Ferran Adrià.
A més, els pintors surrealistes incorporaven a les seves pintures nombrosos elements iconogràfics referents al menjar: de les pomes al peix o els ous, de les mongetes al pa, passant per les garotes, el parlament de la taula o les deliqüescències d'inspiració culinària.
Conferència a càrrec de Jaume Fàbrega, no cal inscripció prèvia.
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats